Nacht van Zeewolde: Een avond vol activiteiten, live muziek en koopjes

Geplaatst op dinsdag 8 augustus

Op vrijdag 18 augustus vindt de jaarlijkse Nacht van Zeewolde plaats. Een van de nog weinige  evenementen onder toegang die aangeboden wordt door ondernemers. Dat is dan toch wel minimaal aan drankje waard!

De evenementen beginnen al vroeg in de middag en gaan door tot laat in de avond, met activiteiten die voor alle leeftijden geschikt zijn.

De middag begint met een bridge-evenement om 15.00 uur in het Ravelijn, op de oude locatie van de bibliotheek. Om 16.00 uur is er het uniek "wasmachine zitten" evenement bij Open Hof. Om 17.30 uur wordt het Kerkplein geopend, gevolgd door een bingo-evenement bij de Bakker Bart - Winkeltjes om 19.30 uur.

Vanaf 20.00 uur draait DJ Timotek zijn set op het Flevoplein en is er weer het oergezellige hofje bij het Dalkruid vanaf 19.00 uur. In de Kerkstraat kunnen bezoekers genieten van de muzikale klanken van de typische Platenbus.

Uiteraard vinden er op het Kerkplein en het Raadhuisplein verschillende liveoptredens plaats. Onder de optredende artiesten zijn onder andere Chimney Fire en Albert Koetzier op het Kerkplein en bijvoorbeeld Chipz, Tino Martin of Marco Schuitmaker op het Raadhuisplein.

De Nacht van Zeewolde biedt een rijk programma vol evenementen, muziek en entertainment voor zowel jonge als volwassen bezoekers waarbij je ook nog kan winkelen tot zeker 23 uur in de avond met ontzettend veel scherpe aanbiedingen. Het belooft een avond te worden die je niet wilt missen en waar ontmoeten als vanouds centraal staat.

Lees ook: Kinderkleedjesmarkt bij de Koopjesdagen rondom het Ravelijn op Zaterdag 19 augustus


Volg ons op social media!