Vacature Centrummanager

In de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) zijn ca. 130 ondernemingen vertegenwoordigd die actief zijn met een onderneming in het centrum, de Winkelhaven Zeewolde. De VCZ draagt zorg voor acties, samenwerking en een levendig, attractief en economisch sterk centrum.

Het bestuur van de VCZ nodigt kandidaten uit om te solliciteren naar de binnenkort vacante functie van

CENTRUMMANAGER (m/v 20-24u p week)

De Centrummanager vervult een belangrijke schakelfunctie tussen het bestuur van de VCZ, alle betrokken ondernemers, samenwerkingspartners en de gemeente en is medeorganisator en mede uitvoerder van diverse evenementen. De Centrummanager vervult daarnaast een actieve signalerende- en adviserende rol als het gaat om strategische- en beleidsmatige keuzes in het licht van een toekomstbestendig en duurzaam winkelgebied.

Het is een boeiende functie met veel ruimte om bij te dragen aan een zo aantrekkelijk en dynamisch mogelijk centrum van Zeewolde. Sinds 2010 is de VCZ een vereniging op basis van een Bedrijven Investering Zone (BIZ).

Het profiel van deze functie:

  • aantoonbare ervaring of affiniteit met retail
  • van nature proactief en creatief
  • ondernemende inslag
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • ervaring met moderne social media
  • operationeel behendig en flexibel

De functie kan en mag in de basis vanuit huis worden uitgevoerd i.c.m. voldoende aanwezigheid in het centrum zelf en bij bestuursvergaderingen, ondernemers- en overige bijeenkomsten.

De functie is beschikbaar op basis van een dienstverleningsovereenkomst met de VCZ tegen een marktconforme beloning binnen de retail. Kandidaten wonen in Zeewolde of de regio. Ervaring met een soortgelijke functie en het beschikken over relevante netwerkcontacten kunnen een pre zijn.

Belangstelling?

Stuur dan uiterlijk 6 augustus a.s. je sollicitatie- en motivatiebrief en CV met foto naar voorzitter.vbz@gmail.com t.a.v. Johan Safaric, voorzitter a.i. van de VCZ. Voor nadere informatie kan contact met hem worden opgenomen (mob. 06-51853079) of met Agnes van Soelen, bestuurslid van de VCZ (mob. 06-14560816). Voor serieus geïnteresseerden is uiteraard een functieomschrijving beschikbaar. Een sollicitatiecommissie maakt onderdeel uit van de procedure.