2 Vacatures voor Winkelhaven Zeewolde (VCZ): Centrummanager en Voorzitter VCZ

Geplaatst op woensdag 12 juli

Vereniging Centrum Ondernemers Zeewolde heeft op dit moment 2 vacatures uit staan.

In de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) zijn ca. 130 ondernemingen vertegenwoordigd die actief zijn met een onderneming in het centrum, de Winkelhaven Zeewolde. De VCZ draagt zorg voor acties, samenwerking en een levendig, attractief en economisch sterk centrum.

Het bestuur van de VCZ nodigt kandidaten uit om te solliciteren naar de binnenkort vacante functie van

CENTRUMMANAGER (m/v 20-24u p week)

De Centrummanager vervult een belangrijke schakelfunctie tussen het bestuur van de VCZ, alle betrokken ondernemers, samenwerkingspartners en de gemeente en is medeorganisator en mede uitvoerder van diverse evenementen. De Centrummanager vervult daarnaast een actieve signalerende- en adviserende rol als het gaat om strategische- en beleidsmatige keuzes in het licht van een toekomstbestendig en duurzaam winkelgebied.

Het is een boeiende functie met veel ruimte om bij te dragen aan een zo aantrekkelijk en dynamisch mogelijk centrum van Zeewolde. Sinds 2010 is de VCZ een vereniging op basis van een Bedrijven Investering Zone (BIZ).

Het profiel van deze functie:

 • aantoonbare ervaring of affiniteit met retail
 • van nature proactief en creatief
 • ondernemende inslag
 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • ervaring met moderne social media
 • operationeel behendig en flexibel

De functie kan en mag in de basis vanuit huis worden uitgevoerd i.c.m. voldoende aanwezigheid in het centrum zelf en bij bestuursvergaderingen, ondernemers- en overige bijeenkomsten.

Meer informatie:
https://winkelhaven.nl/nieuws-events/vacature-centrummanager/
 

--------------------------------------------

VOORZITTER VCZ (m/v) (onbezoldigd)

De voorzitter vervult een actieve rol als representant van alle aangesloten leden. De voorzitter is niet alleen de bindende factor binnen het bestuur, maar is daarnaast ook een belangrijk klankbord voor de ondernemers. Deze persoon voert samen met zijn medebestuurders het door de leden vastgestelde plan uit en bewaakt de voortgang. Voor de gemeente en andere stakeholders is hij/zij de 1e aanspreekpartner als het gaat om alle strategische- en beleidsmatige zaken die relevant zijn voor de Winkelhaven. 

Het is een boeiende functie met veel ruimte voor initiatief. Sinds 2010 is de VCZ een vereniging op basis van een Bedrijven Investering Zone (BIZ). De VCZ voorzitter wordt in de praktijk ondersteund door de voorzitter van de koepelstichting VBZ op het vlak van collectieve belangenbehartiging, representatie en speciale projecten. Ook mag de voorzitter rekenen op ondersteuning van de Centrummanager.

Het profiel van deze functie:

 • aantoonbare ervaring of affiniteit met horeca & retail
 • bestuurlijke ervaring is wenselijk
 • bruggenbouwer
 • ondernemende inslag
 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • van nature proactief en creatief

Het betreft een niet betaalde functie. Kandidaten komen uit de eigen ledenkring, maar de functie staat ook open voor bestuurders van buiten de VCZ. Ervaring met een soortgelijke functie en het beschikken over relevante netwerkcontacten kunnen een pre zijn.

Meer info: https://winkelhaven.nl/nieuws-events/vacature-voorzitter-vcz/


 

bijlage | Vacature Centrummanager 2023.pdf

bijlage | Vacature Voorzitter 2023.pdf

Lees ook: JOHAN SAFARIC OPVOLGER VAN WIM VAN DEN NOORT ALS VOORZITTER VBZ VERENIGD BEDRIJFSLEVEN ZEEWOLDE


Volg ons op social media!