10 ondernemers krijgen jurybezoek


Traject naar Centrumondernemer 2021
De longlist is bekend geworden.
De jury zal deze ondernemers bezoeken. Aan de hand van een gesprek met de ondernemer word beoordeeld waarom de betreffende ondernemer de titel Centrumondernemer van het jaar zou mogen verdienen. Er wordt gelet op o.a. presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en klantbeleving. Maar dit jaar zal ook “ondernemen in Coronatijd” worden meegenomen.

Shortlist
In november werd door de jury, op basis van de jurybezoeken, een shortlist opgesteld van 3 finalisten. Deze presenteren zich tijdens een ondernemersbijeenkomst op 19 november middels een filmpje en een pitch.

Op deze avond kunnen alle aanwezige ondernemers hun stem uitbrengen.
De stemmen van de consument worden ook weer meegenomen in het eindoordeel. Van 1 december tot 22 december kan er door de consument weer gestemd worden.
Bovenstaande stemmen en het eindoordeel van de jury vormen samen het eindoordeel.
In januari wordt bekend gemaakt wie de tweede winnaar van Centrumondernemer van het jaar wordt.

Wie zitten er in de Jury?
Johan Safaric, voorzitter VCZ en voorzitter jury
Wim van der Es, wethouder met centrum in zijn portefeuille
Sylvia Bergsma, winnaar Centrumondernemer 2020
Eduard Plate, retail specialist en betrokken inwoner van Zeewolde.

Vanwege deelname aan de jury, komen Cafetaria Twilight en De Winkeltjes dit jaar niet in aanmerking voor de prijs Centrumondernemer van het jaar.

De Winkeltjes, winnaar Centrumondernemersverkiezingen 2020

De verkiezingen zijn een samenwerking onder de noemer Topondernemers. Dit is een samenwerking van Bedrijfskring Zeewolde, Vereniging Centrumondernemers Zeewolde en Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde worden mede mogelijk gemaakt door de navolgende sponsoren:
Zeewolde Zakelijk, Rabobank, Lentink de Jonge en Management Partners.