De Pyramide

Welkom op de website van Grillroom Pyramide Zeewolde! Via onze website kunt u online uw bestelling doorgeven aan Grillroom Pyramide.

Cafetaria Twilight

Welkom bij cafetaria Twilight, terug naar de 60’s.
Waar het zomaar kan zijn dat de jukebox aanstaat!

Hamburgers van 100% rundvlees, Huisgemaakte frieten van Zeewolder aardappelen en vers schepijs bereid met weidemelk.
Maar ook een heerlijke uitsmijter of een verkoelend drankje op ons zonnige terras behoord tot de mogelijkheden.

Bij ons staat de gast centraal en daarom zijn wij uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Wij zijn u graag van dienst, Tot snel!
Team Twilight

Parola

Eethuis

New York Pizza Zeewolde

 

Cafetaria Flevo

Het adres voor de lekkere snack, menu, hamburgers, ijs en meer! Nu ook Wok To Go en Chinese gerechten!

Domino’s Pizza

We hebben 17.000 vestigingen over de hele wereld. Alleen al in Nederland bakken we ieder jaar meer dan 20 miljoen pizza’s. Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers! En we bezorgen je pizza gemiddeld binnen 21 minuten. In alle smaken en variaties die je kunt bedenken, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Eet smakelijk!

We openden de eerste vestiging in Breda. In 1989. Nu zijn we marktleider met ruim 300 vestigingen, die samen meer dan 20 miljoen (!) pizza’s per jaar maken. We hebben de afgelopen jaren goed naar jullie geluisterd. We hebben onze menu’s uitgebreid met vegetarische en veganistische gerechten en met heerlijke bijgerechten als kippenvleugels en ijskoude Thick Shakes. Bovendien hebben we je het veel makkelijker gemaakt om jouw favoriete pizza te bestellen via de site of bestelapps. Dankzij onze GPS-tracker en Order Anywhere weet onze bezorger je altijd te vinden. Onze franchisenemers Martijn en Sebastiaan van Eijk staan voor je klaar!

De Leeuw Snacks