Week van de Stenen Winkel

Geplaatst op zaterdag 6 mei

Van 8 tot en met 14 mei wordt ook in Zeewolde de Week van de Stenen winkel gevierd. Een week waarin zelfstandige, lokale winkeliers in het zonnetje worden gezet.

In de afgelopen jaren hebben veel lokale winkels het moeilijk gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Een extra steuntje voor de stenen winkels in ons dorp is dus nodig.

Wethouder Helmut Hermans: “De lokale winkeliers zijn belangrijk voor Zeewolde. Zij vormen het hart van ons dorp. Ik roep alle inwoners van Zeewolde op om zoveel mogelijk in het dorp te winkelen. Zo steunen we onze lokale ondernemers en houden we een levendig centrum in stand. Koop dus lokaal!”

Stenen winkels maken ons dorp een stukje mooier en gezelliger. Wat kun jij zelf doen om de winkels in Zeewolde extra te steunen?

1.    Koop, te beginnen in deze week, af en toe een extra product bij een winkel in Zeewolde. Hiermee steun je de ondernemer en zijn of haar gezin. Ook help je lokale activiteiten mee te betalen (denk aan de Nacht van Zeewolde, de Sinterklaasintocht, braderieën, etc).

2.    Steun jouw favoriete winkel in Zeewolde door een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkel te plaatsen. Zo breng je de winkel bij jouw volgers onder de aandacht.

Lees ook: Lokaal kopen geeft kans op VIP Kaarten voor het Paasverhaal


Volg ons op social media!