Vier de Nacht van Zeewolde op het Kerkplein

Geplaatst op zondag 11 augustus

Kom op vrijdag 30 augustus tijdens de nacht van Zeewolde lekker wat eten bij de foodtrucks en geniet van de speciale gastoptredens van Chimney Fire en Mike Kleine.

Chimney Fire is een 7-koppige cover-band. De band bestaat al langer dan 35 jaar en is gespecialiseerd in het maken van covers beginnend bij de jaren 60 tot heden. Uitstekend voor een gezellige en sfeervolle avond!

Alsof dat nog niet genoeg is zal de avond verder verrijkt worden met Mike Klein. Voor iedereen die gek is op Hollandse meezingers, absolute Dance Classics en nog veel meer.. Is het Kerkplein the place to be!

Moving Street Food zal samen met de horecaondernemers van Café het Plein en Fat Alice er voor zorgen dat u heerlijk kan genieten van eten en drinken.
Zij staan vanaf 20.00 klaar voor u om een gezellig feestje met u te vieren!

Nacht van Zeewolde; traditioneel de laatste vrijdag van de schoolvakantie. Het evenement wat je als inwoner en bezoeker  van  Zeewolde niet kan en mag missen. Elkaar weer ontmoeten en bijpraten na de vakantieperiode, proosten met een lekker drankje, een dansje wagen op een van de gezellige pleinen of gezellig samen winkelen, tijdens ‘de Nacht’ kan het allemaal.
 

Lees ook: Nacht van Zeewolde, aftrap nomineren Centrumondernemer van het jaar


Volg ons op social media!