Vacature

Geplaatst op donderdag 5 november

In de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) zijn ca. 130 ondernemingen vertegenwoordigd die actief zijn met een onderneming in het centrum, de Winkelhaven Zeewolde. De VCZ draagt zorg voor acties, samenwerking en een levendig, attractief en economisch sterk centrum.

Het bestuur van de VCZ nodigt kandidaten uit om te solliciteren naar de binnenkort vacante functie van

CENTRUM COORDINATOR (m/v 20-24u p week)

In nauw overleg met de gemeente Zeewolde zijn de huidige functies van Verenigingsondersteuner VCZ en die van Centrum Coördinator in elkaar geschoven. De Centrum Coördinator vervult een belangrijke schakelfunctie tussen het bestuur van de VCZ, alle betrokken ondernemers, samenwerkingspartners en de gemeente en is medeorganisator en mede uitvoerder van diverse evenementen.

Het is een boeiende functie met veel ruimte om bij te dragen aan een zo aantrekkelijk en dynamisch mogelijk centrum van Zeewolde.
Het profiel van deze functie:
• aantoonbare ervaring of affiniteit met retail
• van nature proactief en creatief
• ondernemende inslag
• uitstekende communicatieve vaardigheden
• ervaring met moderne social media
• operationeel behendig en flexibel

De functie kan en mag in de basis vanuit huis worden uitgevoerd i.c.m. voldoende aanwezigheid in het centrum zelf en bij bestuursvergaderingen, ondernemers- en overige bijeenkomsten.

De functie is beschikbaar op basis van een dienstverleningsovereenkomst met de VCZ tegen een marktconforme beloning binnen de retail. Kandidaten wonen bij voorkeur binnen Zeewolde. Ervaring met een soortgelijke functie en het beschikken over relevante netwerkcontacten kunnen een pre zijn.

Belangstelling?
Stuur dan voor 21 november a.s. je sollicitatie- en motivatiebrief en CV met foto naar search@management-partners.nl t.a.v. Wim van den Noort, die de procedure namens de VCZ zal begeleiden. Voor nadere informatie kan contact met hem worden opgenomen (mob. 06-22246236) of met Wenda Westerhuis, de huidige Verenigingsondersteuner van de VCZ (mob. 06-41127125). Voor serieus geïnteresseerden is een functieomschrijving beschikbaar.

Lees ook: Ondernemersverkiezing: Ondernemers krijgen aandacht voor mooi ondernemerschap


Volg ons op social media!