Kerstfestijn & Lichtjestour Zeewolde | Vrij. 17 december

Geplaatst op donderdag 28 oktober

Zoals jullie weten ook in de donkere dagen voor kerst valt er van alles te beleven in Zeewolde. En vrijdag 17 december pakken wij (VCZ en Puur Zeewolde) extra uit. Wij organiseren dan het Kerstfestijn in het centrum dit keer  gecombineerd met de Lichtjestour Zeewolde om zo veel mogelijk mensen naar het centrum te trekken deze middag/avond.

Wat is de bedoeling?
Een kleine vijftig verlichte trekkers rijden een route over de hoofdwegen van de verschillende wijken van Zeewolde en eindigen in het centrum (evenemententerrein of andere nog nader te bepalen locatie). Hier vindt dan de verkiezing van "Mooist verlichte trekker" plaats waarbij het publiek de jury is. De prijswinnaar ontvangt een mooie wisselbeker. Je begrijpt we willen hier graag een terugkerend evenement van maken.

Leuk om te weten: de organisatie is in handen van een aantal jonge boeren uit o.a. Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en Zeewolde i.s.m. Puur Zeewolde

Heb je zelf nog een leuke toevoeging voor het Kerstfestijn en of de Lichtjestour Zeewolde laat het vooral weten!

Voor vragen m.b.t. het Kerstfestijn kun je terecht bij Agnes van Soelen (info@hobby-time.nl) en voor de Lichtjestour Zeewode bij Stein Docter (info@puurzeewolde.nl).

Let op: doorgang van beide evenementen is wel o.v.b. van vergunning.

 

Lees ook: Kerstfestijn Zeewolde 17 december 15.00-21.00 uur


Volg ons op social media!