Gezocht: wie heeft het “Mooiste Kersthuis” van Zeewolde?

Geplaatst op donderdag 26 november

Help ons Zeewolde als lichtpuntje op de kaart te zetten

Nog even en dan staat Kerst voor de deur. De tijd dat we flink uitpakken met het versieren van de tuinen, het balkon en het huis. Misschien dit jaar zelfs nog wel meer! Ben jij zo’n kerstfanaat, dan zijn wij op zoek naar jou of jouw buren!

Deel jouw foto of video (max 10 seconden) van jouw verlichte huis, balkon of tuin met info@puurzeewolde.nl. De foto en of video wordt voor jouw online gezet en wie weet wordt jouw huis dan uitgeroepen tot “Mooiste Kersthuis” van Zeewolde.
Vanaf 19 december tot en met 22 december kan er online worden gestemd op het mooiste kersthuis (www.facebook.com/lokaleomroepzeewolde) en op 23 december wordt bekend gemaakt welke inzending deze titel verdient. Aanmelding sluit 17 december aanstaande.

Kerstlichtjestour
Is jouw huis of balkon mooi versierd en wil je dat graag delen met anderen? Geef dit bij Puur Zeewolde aan (info@puurzeewolde) of via een formulier en wij zorgen dat jouw adres op de Kerstlichtjestourkaart komt te staan. De kaart helpt bij het plannen van een leuke wandeling ‘s avonds door met lichtjes versierde straten. Het centrum doet hier ook aan mee, de straten in het centrum zijn inmiddels al extra sfeervol uitgelicht met kerstverlichting.

De verkiezing “Mooiste Kersthuis” is een gezamenlijke actie vanuit Verenging Centrumondernemers Zeewolde, Lokale Omroep Zeewolde, Spot Coaching en Stichting Puur Zeewolde.

Lees ook: Vacature


Volg ons op social media!