Gezocht: Wie heeft het “Mooiste Kersthuis” van Zeewolde?

Geplaatst op zaterdag 12 december

Ben jij ook zo’n kerstfanaat die deze maand volop uitpakt met lichtjes, kerstballen, gekleurde bomen, laserverlichting of een opblaasbare Rudolf in de tuin? Meld je dan vóór 17 december aan voor de verkiezing “Mooiste Kersthuis” van Zeewolde en wie weet komen wij jou die prijs wel overhandigen de woensdag voor kerst.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw foto of video (max 10 seconden) van jouw verlichte huis, balkon of tuin te delen met info@puurzeewolde.nl. Of stuur jouw inzending via een privébericht aan de Puur Zeewolde FB pagina vóór de 17e. Vanaf 19-22 december kan er online worden gestemd op de inzendingen. Op de 23ste december maken wij tijdens een live uitzending van de Lokale Omroep Zeewolde bekend wie dit jaar er met deze titel vandoor gaat.
Tip: een heel neutraal, hip of minimalistisch kersthuis is ook inspirerend. Herken jij jezelf hierin, meld jouw huis dan ook vooral aan!

De verkiezing “Mooiste Kersthuis” is een gezamenlijke actie vanuit Verenging Centrumondernemers Zeewolde, Lokale Omroep Zeewolde, Spot Coaching en stichting Puur Zeewolde.

Foto's: Ruud van Velzen - Lokale Omroep Zeewolde

 

Voor overige informatie:  info@puurzeewolde.nl / info@zeewoldewinkelhaven.nl

Lees ook: Decemberactie met mooie prijzen naar eigen keuze!


Volg ons op social media!