Finalisten Centrumondernemer 2020 zijn bekend!!

Geplaatst op donderdag 31 oktober

De 3 finalisten voor titel Centrumondernemer van het jaar zijn bekend. Gisteren heeft de jury, bestaande uit Johan Safaric, wethouder Wim van der Es, Ronny Looyenga en Eduard Plate, kun weloverwogen keuze gemaakt. Van harte gefeliciteerd en veel succes in de finale!

Avond van de Ondernemer op 14 november

Tijdens de Avond van de Ondernemer worden deze drie bedrijven verder gepresenteerd. Deze avond, speciaal voor ondernemend Zeewolde, staat helemaal in het teken van ondernemerschap! Organisatie is in handen van Zeewolde Zakelijk, VCZ en BKZ gezamenlijk. Nog geen kaarten? Geef je dan snel op via deze link

Elke stem telt mee!
Vanaf 15 november is ook de consument in Zeewolde weer aan zet. Ze mogen dan een stem uitbrengen op één van de drie finalisten. De jury weegt de publieksbeoordeling mee in haar uiteindelijke besluit.

De uiteindelijke winnaar zal op donderdagavond 16 januari 2020 bekend worden gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel van de bedrijfskring. Schrijf dus snel de datum in je agenda... Vinden jullie het ook zo spannend wie zich straks Centrumondernemer 2020 mag noemen?

Lees ook: Spetterend Fashionevent in Winkelhaven Zeewolde


Volg ons op social media!