Fashion Event , de najaarsmode op de catwalk!

Geplaatst op zondag 11 september

Inmiddels een traditie aan het worden, het Fashion Event. 2 keer per jaar presenteren mode-ondernemers uit het centrum in Zeewolde met elkaar hun nieuwste collecties om te laten zien wat een goede collecties ze in huis hebben.

Op de Streetcatwalk op het Kerkplein komt je de nieuwste najaarsmode tegen. De DJ van de mooie VW-Bus zorgt weer voor de juiste beats.

Het Fashion Event is deze editie mogelijk dankzij de samenwerking van Modeplus by Birgit, Blue Line, Sportique, Modelin, Elle Damesmode en Sajon. “De samenwerking is goed. Het is fantastisch dit met alle collega ondernemers te doen. Zo kan je laten zien wat een breed aanbod aan mode, schoenen en accessoires Zeewolde heeft.” aldus Zwanette van Elle Damesmode.
Kom ook 24 september naar het centrum van Zeewolde en aanschouw de leukste dames- en herenkleding, lingerie en natuurlijk compleet gemaakt met de bijbehorende accessoires.

Allemaal verkrijgbaar bij onze eigen Zeewoldense ondernemers. Om 11.00 uur en om 14.00 uur zijn er modeshows.
Tussen de modeshows door is er uiteraard volop gelegenheid tot winkelen bij de winkels, of een drankje en een hapje bij de gastvrije horeca-ondernemers.


Volg ons op social media!