Centrumondernemer van het Jaar 2022

Geplaatst op woensdag 1 september

 NOMINEREN VOOR VERKIEZING CENTRUMONDERNEMER 2022

Tot en met woensdagochtend 8 september kunnen nog nieuwe centrum-ondernemers door de consument worden voorgedragen voor de verkiezing Centrumondernemer 2022. Nomineren kan door gebruik te maken van de onderstaande link/ QR code.

De organisatie van de verkiezingen is zeer verheugd te kunnen melden dat alle genomineerden van de vorige editie te kennen hebben gegeven graag weer op de longlist te staan voor deze nieuwe ronde, dit omdat de verkiezing in 2020 vanwege corona moest worden afgebroken. Alleen Supermarkt Deen is helaas afgevallen wat uitsluitend te maken heeft met de verandering van winkelformule die eerdaags zal plaatsvinden.

Naast de 9 genomineerden van de vorige editie te weten: Mitra Thiele, Bloomfields & Desjardins, Hizi Hair Salon, Koffiehuis De Oude Bieb, Visspecialist Chris Koelewijn, Lingeriewinkel Modelin, Jouw Bloemist, Café Friends en Juwelier Niels Christoffels is er ruimte voor enige nieuwe toevoegingen aan de longlist. De speciale jury zal na 8 september de definitieve lijst vaststellen. Alle genomineerden zullen vervolgens worden bezocht door een tweetal juryleden. Na uitvoerige evaluatie door de jury van de bezoeken en waar relevant de indrukken van vorig jaar, zullen 3 finalisten worden geselecteerd. Die zullen zich op donderdag 18 november presenteren op de finalistenavond in The Lux.

De verkiezing van de Centrumondernemer 2022 maakt deel uit van Topondernemers Zeewolde, onder welke vlag ook de Ondernemer van het jaar gekozen zal worden vanuit de ondernemingen die niet in ons centrum gevestigd zijn.   

De link voor het stemmen is: https://nl.surveymonkey.com/r/NCXZ77F


Volg ons op social media!