22 oktober, Herfst in het centrum op de herfstmarkt

Geplaatst op zondag 16 oktober

Zaterdag 22 oktober is de herfstmarkt in het centrum van Zeewolde. Tussen 10.00 en 16.00 uur kun je leuke items shoppen bij de verschillende kramen in het centrum en uiteraard ook in de winkels van Winkelhaven Zeewolde, waar de leukste producten liggen.
Het uitje wordt compleet met een heerlijke warme chocomelk en wat lekkers bij  de horeca of haal een versnapering bij een van de foodtrucks.

Zmaakmakers Zeewolde
Op het Kerkplein staan er ook weer Zmaakmakers Zeewolde  met lokale producten van de boer, van appels tot aan melk of kaas. Natuurlijk mogen de pompoenen niet ontbreken tijdens de herfstmarkt .  

Speculaasjes bakken
Of bezoek Bakkerij de Toren voor het bakken van een eigen speculaasjes! Het deeg staat klaar op de kraam bij de winkel, vormpje vullen en de bakker maakt de koekjes voor ze.  Na een uurtje haal je de koekjes weer op!
Deelname is gratis.

Tover je pompoen om tot een spin of kat op het Kerkplein!
Schuif aan bij ‘Pompoenen van Verduyn’ en laat je creativiteit los.

Afhankelijk van de grootte van de pompoen betaal je € 2,50 of € 3,50 en ga je naar huis met een unieke herfstdecoratie.

Big Band Swaywolde
Rond de klok van half twee trakteert Big Band Swaywolde onder de luifel van de bibliotheek de bezoekers op een spetterend optreden.

Ben je geïnteresseerd hoe visual radio live op locatie wordt uitgezonden? Tussen 10.00 en 12.00 uur zendt Omroep Flevoland, in samenwerking met Lokale Omroep Zeewolde , het Weekend Café uit vanuit de Ravelijn. Kom rustig even langs om te kijken.

Kortom een goede reden om deze zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur naar het centrum van Zeewolde te komen.

Lees ook: Ondernemers die jurybezoek voor centrumondernemer van jaar krijgen bekend.


Volg ons op social media!