Feestweek bij Book Inn

dinsdag 6 september Dalkruid 3 Zeewolde

Dinsdag 6 september 10.00-11.00u
'Oma' leest voor. een gezellige ochtend voor onze allerkleinsten met wat lekkers en limonade. Voor u staat de koffie natuurlijk klaar. 
 

Dinsdagavond 6 september 19.45-21.30u
Een lezing van Marion Lutke over Durf te gaan. Deze lezing stond 2 jaar geleden al op de planning en kan eindelijk doorgaan! Het is noodzakelijk dat u zich hiervoor vooraf opgeeft. Meer info en aanmelden klik hier
*gratis goodybag voor deelnemers.* 
 

Woensdagmiddag 7 september 14.30u
Kindertheater! Een muzikale voorstelling vol avontuur en plezier over Pleun, die helemaal nog niet weet wat ze later worden wil. Tickets zijn te koop via tickets of vanaf 11 juli aan de kassa in de winkel. Voor kinderen van groep 1 t/m 4. *incl. gratis goodybag*
 

Donderdag 8 september 15.00-17.00u
Seniorenmiddag: Samen zingen uit Johannes de Heer en andere traditionele liederen op verzoek! Martine Bunschoten, Hanneke Willemse en wellicht Ruchama in 't Veld nemen ons mee in een muzikale middag. Voor een bundel om uit te zingen wordt gezorgd. Heeft u moeite om zelf de winkel te bereiken dan gaan we proberen een haal en breng service te regelen. Mailt u hiervoor naar info@book-inn.nl of bel naar 036-5220597. Gratis toegang!
 

Vrijdag 9 september 10.00-12.00u
Een Muzikale Koffie ochtend met live muziek van David de Keijzer, bekend van zijn prachtige vioolspel!  Kijk, geniet, luister of zing mee. Toegang gratis!
 

Vrijdag 9 september ACTIEDAG: 
Daarnaast. hebben we 20 speciale acties omdat we 20 jaar bestaan! Van cadeau tot boek en van kaart tot armbandjes of zeep. Benieuwd wat we in de aanbieding hebben? Kijk hieronder wat er voor u voor moois tussen zit of kom gezellig langs. Deze acties gelden 1 dag en op=op!!
 

Zaterdag 10 september 14.00-16.00u
Hanneke de Zoete, moeder van De Zoete Zusjes!! komt voor een meet en greet en signeersessie naar de Book-Inn! ps wil je meedoen aan een heuse kleurwedstrijd en kans maken op een boek van de Zoete Zusjes naar keuze? Haal dan je kleurplaat op in de winkel en lever hem z.s.m. in in de Book-Inn! 
 

HOT NEWS!!
We horen zojuist dat je zaterdag 10 september op de foto kunt met Saar en Janna!!
De 'echte' Zoete Zusjes zijn er helaas niet bij zaterdag, maar...
de grote Zoete Zusjes poppen komen op visite!! Kinderen kunnen op de foto met Hanneke de Zoete (mama en schrijfster) of met de Zoete Zusjes poppen!!
Haal gauw je kleurplaat of download van de website en maak kans op het nieuwste boek van De Zoete Zusjes! Inleveren voor 10 september!

Lees ook: Decemberactie