Beleef Puur met Mini Marathon

zaterdag 27 mei

‘Festival Beleef Puur Zeewolde’ staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en verrassingen in het centrum van Zeewolde.

Verrassingen door de diverse partners en deelnemers van Puur Zeewolde, puur plezier activiteiten. Samen zorgen zij voor een unieke, feestelijke, gemoedelijke en zomerse sfeer en laten zij de bezoeker kennismaken met het zeer uitgebreide zomerprogramma van 2023.

Op het Kerkplein zijn er diverse optredens, de primeur van de dorpswandeling is daar, er zijn foodtrucks en een extra groot terras.

Onderdeel van Beleef Puur is dit jaar ook de Mini marathon met om 15.00 uur de start vanaf het Kerklein. Op zaterdag 27 mei organiseert Zeewolde Atletiek de 12e editie van de Mini Marathon. Een laagdrempelig loopfestijn waarbij we bovendien geld bijeen proberen te brengen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hiermee kan het fonds de contributie of het lesgeld betalen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten of bijvoorbeeld muziek te maken.
Meer informatie