Centrumondernemer van het Jaar

Verkiezingen

Op 16 januari 2020 zal de winnaar van de verkiezing Centrumondernemer van het jaar deze prijs in handen krijgen.
Om deze prijs te kunnen verdienen moeten Centrumondernemers genomineerd worden door onder andere de consument.

Dit is gebeurt tussen 30 augustus en 24 september.
Uit deze nominaties zal door de jury een longlist van maximaal 10 ondernemers opgesteld en gepresenteerd worden op 28 september.

Vervolgens zal de jury deze 10 ondernemers in oktober bezoeken. Aan de hand van een gesprek met de ondernemer zullen zij beoordelen waarom de betreffende ondernemer de titel Centrumondernemer van het jaar zou mogen verdienen. Er zal worden gelet op o.a. presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en klantbeleving.

Daaruit zal in november door de jury een shortlist worden opgesteld van 3 centrumondernemers waar in december op gestemd kan worden. Deze stemmen zullen samen met de bevindingen van de jury tot een keuze leiden voor de eerste winnaar van Centrumondernemer van het jaar.

Wie zitten er in de Jury?
Deze prijs heeft zijn eigen waardes en karakteristieken en heeft dus logischerwijs ook een eigen jury. Wij kunnen dan ook met trots een waardige jury presenteren, die bestaat uit:

Johan Safaric, voorzitter VCZ en voorzitter jury
Wim van der Es, wethouder met centrum in zijn portefeuille
Ronny Looyenga, ondernemer Expert en winnaar Aanmoedigingsprijs 2019
Eduard Plate, retail specialist en betrokken inwoner van Zeewolde.

Vanwege deelname aan de jury, komen Cafetaria Twilight en Expert dit jaar niet in aanmerking voor de prijs Centrumondernemer van het jaar.