Nieuwe website Zeewolde Winkelhaven online

Geplaatst op dinsdag 3 juli

De website van het centrum van Zeewolde www.winkelhaven.nl is vernieuwd. De website heeft een ander uiterlijk en is geschikt gemaakt voor de tablet of smartphone

De nieuwe website is compacter, heeft minder pagina's en richt zich meer op de informatie die de bezoeker belangrijk vindt. Op de website is het mogelijk om informatie zoals adres en openingstijden van alle centrumondernemers te vinden en evenementen die in en om het centrum plaatsvinden.

Het bijzondere van deze website is dat alle centrumondernemers zelf berichten via een intranet kunnen plaatsen op de website en zelf de bedrijfspagina onderhouden. Zelfs de gemeente Zeewolde en Puur Zeewolde kunnen op de website berichten plaatsen.

Met de lancering van de nieuwe website van Zeewolde Winkelhaven worden de website en het Facebook account wij samen zeewolde niet meer geactualiseerd. Het gezamenlijk project wij samen zeewolde heeft nu niet langer een eigen website nodig. Samen met ondernemers, inwoners en gemeente is een actiewijzer gemaakt om het centrum sterker en attractiever te maken. Een aantal actiepunten is inmiddels in gang gezet. Informatie over de voortgang van de actiepunten wordt verstrekt via de nieuwe website en het Facebookaccount van Zeewolde Winkelhaven.

De Vereniging centrumondernemers Zeewolde is er zeker van dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn met onze geheel vernieuwde website!

 

Lees ook: Expert gaat uitbreiden!


Volg ons op social media!