Expert Zeewolde breidt uit met Brabantia

Geplaatst op donderdag 5 april

Van strijkplank, strijkijzer, wasmand, pannen, droogmolen tot pedaalemmer (met bijpassende vuilniszakken). Bij Expert Zeewolde kun je sinds kort terecht voor deze huishoudelijke producten van het merk Brabantia. “Door de sluiting van de Markskramer kregen wij veel vraag naar klein huishoudelijke artikelen”, licht Ronny Looijenga, eigenaar Expert Zeewolde, toe. “Om te zorgen dat de klant hiervoor het dorp niet uit hoeft, hebben wij deze artikelen van Brabantia aan onze collectie toegevoegd. We zijn daarmee de eerste Expert in Nederland die de collectie op deze manier aanvult.”

De keuze voor Brabantia was snel gemaakt. “Brabantia staat voor kwaliteit. Zo geven ze wel 10 jaar garantie op de pedaalemmers. Dat past bij de visie van Expert. Ook wij staan voor kwaliteit en een goede service.”

De Brabantia producten sluiten tevens goed aan bij het assortiment van Expert. “We verkopen kookplaten en daar kunnen wij nu dus ook de juiste pan bij adviseren en aanbieden!” Een aantal Brabantia producten staan in de winkel van Expert opgesteld. De naastgelegen etalage wordt gebruikt om de klant een indruk te geven van de enorme keuze in pedaalemmers van Brabantia. “De ingerichte etalage laat zien dat wij deze huishoudelijke artikelen verkopen. We hebben er al leuke reacties op gekregen.”

Lees ook: Hizi Hair is franchisenemer


Volg ons op social media!